Приветствуем Вас, Гость! Регистрация RSS
Пятница, 29.03.2024
Главная » 2012 » Май » 8 » У Великобританії вийшов підручник із догляду за дітьми для гомосексуалістів
04:58
У Великобританії вийшов підручник із догляду за дітьми для гомосексуалістів
Британське благодійне товариство геїв і лесбіянок Stonewall випустило спеціалізований підручник із догляду за дітьми для батьків-гомосексуалістів.

Як повідомляє The Daily Telegraph, спонсорував створення підручника Лондонський банк сперми.

За даними видання, посібник дає докладну інформацію для геїв, як можна стати батьком, у тому числі детальну інформацію про донорство сперми і сурогатне материнство. Крім того, в ньому наведені усі посилання на зміни законодавства Великобританії, що дозволяють гомосексуалістам виховувати дітей. Як заявив глава Stonewall Бен Саммерскілл, зараз для британських геїв – найкращий час для створення повноцінної сім'ї, оскільки закони на їхньому боці.

Крім опису процедур догляду за дитиною, у підручнику наводяться результати дослідження вчених Кембриджського університету про те, що поведінка дітей, які виросли в сім'ях гомосексуалістів, не відрізняється від поведінки дітей зі звичайних родин. Як заявив глава прес-служби Stonewall Гері Нанн, опублікованан книга покликана прискорити процес створення повноцінних гей-сімей, так як, за даними на 21 травня 2010 року, з 3200 усиновлених у Великобританії дітей лише 60 були усиновлені одностатевими парами.

Як повідомлялося раніше, одностатеві шлюби у Великобританії дозволили реєструвати в якості цивільного союзу з грудня 2005 року. Одночасно з легалізацією шлюбів, британські геї та лесбіянки отримали можливість усиновляти дітей.

Нагадаємо, раніше американські вчені з'ясували, що діти, виховані жінками в одностатевих союзах, виростають психологічно більш адаптованими, ніж їх однолітки з традиційних сімей.
Просмотров: 595 | Добавил: danilevart | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: