Приветствуем Вас, Гость! Регистрация RSS
Пятница, 29.03.2024
Главная » 2012 » Май » 9 » Шоу «України» про гендерні стереотипи називатиметься «Фактор статі»
02:12
Шоу «України» про гендерні стереотипи називатиметься «Фактор статі»

Шоу телеканалу «Україна» про гендерні стереотипи, яке виробляється за форматом Mаlе/Female голландської компанії Talpa Content B.V., називатиметься «Фактор статі».

Як повідомляє прес-служба каналу, головним експертом телепроекту, який покликаний показати різницю і схожість між чоловіками та жінками, стане психотерапевт Тіна Берадзе.

У шоу вона пояснюватиме поведінку жінок і чоловіків у різних життєвих ситуаціях. Глядачі телеканалу дізнаються думку професіонала про те, хто легше - жінки чи чоловіки - погоджується на швидкоплинні стосунки, хто більше говорить, хто краще керує авто тощо.

«Для себе я поставила завдання донести до людей важливі повідомлення. Кожен свій публічний виступ я присвячую тому, щоб розповісти людям нову інформацію про стосунки чоловіка і жінки. Навіть у жартівливій формі ця програма корисна людям», - цитує прес-служба пані Берадзе.

Як каже експерт, різні «як сонце і місяць» чоловіки і жінки, під час шоу зможуть краще пізнати один одного. «Половину стереотипів про протилежну стать формує соціум: батьки, бабусі-дідусі, школа, університет і так далі. Багато з них дуже неправдиві», - зазначає психотерапевт.

Нагадаємо, прем'єра «Фактору статі» відбудеться навесні 2011 року. Продюсером проекту став Сергій Неретін, кандидатури ведучих іще розглядаються. Гостями програми та учасниками експериментів у ній будуть відомі артисти, співаки, спортсмени та їхні «другі половинки».

«Телекритика»

Просмотров: 624 | Добавил: danilevart | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *: